Nyheter

Som medlem i Fossum får du hele året 20%* rabatt på alle varer hos Bull Ski & Kajakk i Sandvika, Fornebu og Majorstua.
Det samme gjelder i Bull sin nettbutikk, www.bull-ski-kajakk.no, ved å bruke rabattkode FOSSUM.

- Fossum IF

Handleriet.no og Fossum IF har inngått et markedssamarbeid som skal bidra til nye anlegg og nytt utstyr for Fossum IF. Handel gjort på Handleriet.no av kunder med en avtalekode fra Fossum IF bidrar til en kick-back for klubben

07.02.2017
- Fossum IF

FOSSUM IF har inngått et spennende samarbeid med Kraft til idretten, Kraftinor.
Bli med du også!

- Fossum IF

Peppes Pizza gir 15 % rabatt for grupper som ønsker å kjøpe pizza til div. avslutninger.

23.02.2017
- Fossum IF

Grini Kiropraktikk og Helse (tidligere Østerås Kiropraktorsenter) har i mange år jobbet med behandling og skadeforebygging av enkeltutøvere og støtteapparat i Fossum IF. Det er med glede og stolthet at vi nå inngår et formelt samarbeid med klubben.

23.02.2017
- Fossum IF

Fossum IL og Rett Bemanning har inngått en samarbeidsavtale.
Dersom du formidler oppdrag til Rett Bemanning, vikarutleie eller rekrutteringer til faste stillinger, vil 2,5 % av omsetning gå som sponsormidler til Fossum IL.

Støtt FOSSUM IF med Grasrotandelen og NORSK TIPPING

[org.nr]> til 2020
      969954990  til 2020

01.12.2016
- Tone

Dette er en VINN – VINN til nytte for deg og til hjelp for Fossum!

01.12.2016
- Tone

FOSSUM IF har inngått en hyggelig samarbeidsavtale med Martinsen Maling på øvre Stabekk. Vis a vis «gamle Peppes Pizza».
Ved kjøp av varer får våre medlemmer hele 25 % av ordinær pris!

30.11.2016
- Tone

FOSSUM IF har inngått et hyggelig og nært samarbeid med Nobel Catering, som er en av landets største på catering og holder til rett ved Østerås t-banestasjon/Jump.

30.11.2016
- Tone

Har du litt tid til overs? Vi trenger en ekstra hånd i hverdagen...

• Kan du tenke deg å bidra med litt frivillig innsats i Fossum?
  • Har spesialkompetanse som du mener kan være nyttig i Fossum?

Meld din interesse til administrasjonen; Fossumif@fossumif.no

På denne nettsiden vil vi også melde konkrete behov for ressurser, følg med.

Våre behov nå:

Lett malerarbeide - vi skal male noen premieskap

Uten frivilligheten stopper FOSSUM!

Fossum IF har flere hundre tillitsvalgte og frivillige i klubben, som alle gjør en viktig jobb. Denne innsatsen er selve motoren i våre idrettsaktiviteter og klubben er helt avhengig av dette engasjementet - Fossum; det er vi!

Klubben har hele tiden underskudd på ressurser, dette gjør det krevende å holde ønsket kvalitetsnivå på våre aktiviteter. Dersom du ønsker å involvere deg i klubbarbeidet kan du ta kontakt med Lotte eller ta direkte kontakt med den gruppa du ønsker å bidra i.

Verdien av å engasjere seg er stor:
- positivt fellesskap, nytt nettverk og nye venner
- viktig bidrag i en samfunns- og helsemessig viktig oppgave
- mulighet til å være med i videreutviklingen av hele klubben

Frivillighetsb%F8rsen.JPG