Norgescup og Sørlandsgaloppen

I paralell med junior-VM har det vært både Norgescup for juniorene og Sørlandsgaloppen for alle andre. Vi kommer tilbake til høydepunkter fra Sørlandsgaloppen i morgen etter siste løpet, men noen god Norgescupresultater kan vi allerede skrive hjem om.

2015-07-10
leifstormer

På tirsdagens mellomdistanse ble det en flott 2.-plass til Elias Mølnvik i H19-20.  Enda mer imponerende var kanskje Martin Heir sin 6.-plass i H17-18. Martin er fortsatt ikke veldig stabil, men viser stadig vekk stort potensial.  Det er bare å stå på videre, Martin, så kan dette bli veldig gøy.

Under torsdagens langdistanse gikk det enda bedre for Fossums løpere. I H19-20 tapetserte Fossum pallen med Oskar Størmer på 1. plass, Håvard Irgens på 2. og Olai Stensland Lillevold på 3. I D19-20 fikk Ragnhild Hjermstad til et bedre løp i dag og ble nummer 6.

Også gøy å se at Sigurd Melsom etter lengre tids skadeproblemer er tilbake i o-løypa.  En 17. plass ble det i dag.