20.-plass til Tim i sprintfinalen i VM

Under sprint-finalen i den skotske kystbyen Forres løp Tim Robertson inn til en veldig sterk 20.plass.

2015-08-03
leifstormer

Tim fortalte at han gjorde et par små veivalgsfeil i starten av løpet, men deretter gikk det veldig bra.  Han klaget litt på at han syntes løypa var i enkleste laget. Selv om det var mange veivalg, og til tider krevende å se hva som var raskest, var stort sett forskjellene på veivalgene veldig små.  Dermed ble det veldig tett på resultatlisten med de første 15 løperne innenfor 30 sekunder, og en løype for de raskeste løperne.

Men vi får huske at årets junior-verdensmester fortsatt er junior, og Tim skal nok få noen år på seg til å matche farten til de aller beste.  En 20. plass i dette selskapet er uansett utrolig sterkt!