Folloløpet – finale Trimtex cup

Etter 8 løp i Trimtex cup var det duket for finale. Finaleløpet var Folloløpet som i år ble arrangert på Nesodden nærmere bestemt Granerud på Fjellstrand med Måren Ok som arrangør.

2015-09-15
trondmyhre

Med junior og senior NM samtidig var Fossum i hovedsak med representert med 13-16 års utøvere med tilhørende familier.

Terrenget bestod av mye åpent småkupert skogsterreng med høy blåbærlyng med innslag av noen tettvokste områder.

Finalen i Trimtex Cup ble arrangert med fellesstart. Fellesstart innbyr som vanlig til mange tette dueller, som vi fikk flere av. Flere Fossum løper havnet i spurtdueller på oppløpet, Karen i D 13-14, hadde to andre hun måtte spurte med, og vant tredje plassen men tapte andre plassen. Åsne var i spurtduell om førsteplassen i D 15-16 men måtte gi seg mot Ragna Wicklund, som løp oppløpet med en sko. I H 13-14 lagde Eivind og Sivert en intern Fossum duell om 6. og 7. plassen der Eivind tilslutt trakk det lengste strået.

Fossum har gjennom sesongen hatt 32 deltagere i Trimtex cup. Som vanlig har Fossum og så mange sterke prestasjoner. Sterkest ble Victoria med andre plass i D 15-16 og Einar med tredje plass i H 15-16.