Tim nummer 5 på Worldcup sprinten i Polen

I gårsdagens sprint under World Cup runden i Polen løp Tim Robertson inn til en fantastisk 5. plass.

2016-05-02
leifst

Tim som bor på Eiksmarka, men representerer New Zealand, løper sin første sesong i seniorklassen. Respekten for mer erfarne seniorløpere har han imidlertid lagt igjen hjemme på andre siden av kloden. Tim løp inn til en sterk 2. plass i sitt heat i kvalifiseringen, og senere på dagen feide han inn til en råsterk 5. plass i en teknisk meget krevende finaleløype.

Tim som vant sprinten i junior-VM både i fjor og i forfjor, er en stor inspirasjonskilde for oss andre i Fossum. Han setter standarden på sprint-treningene kan vi trygt si.

Borger Melsom har representert Norge under World Cup runden i Polen. Hans distanse var mellomdistansen på lørdag hvor han kom hederlig fra det med en 40. plass i den tøffe konkurransen.