Tim på 4. plass i World Cup finalen i Sveits

Tim gikk all in for den avsluttende sprinten under World Cup finalen i Sveits i dag. Med friske ben løp han seg nesten opp på pallen og endte på en meget sterk 4. plass

2016-10-16
leifst

Sprinten gikk i den Sveitsiske byen Aarau og hadde mange ganger så mange tilskuere som mennenes fellestartritt under sykkel-VM i Qatar som gikk samtidig :-)  Tim løp knallbra hele veien og kjempet om 2.-5. plassen gjennom hele løypa.  Et par rappfotede sveitsere ble for raske på slutten så pallen glapp med tre små sekunder, men både vi og Tim har all grunn til å være veldig fornøyd med prestasjonen.

Her er løypa fra dagens sprint.

Tidligere på dagen løp Emil og Borger B-finalen.  Det var bare de 40 beste sammenlagt i World Cup'en som fikk løpe A-finalen.  Emil leverte et kjempeløp og vant B-finalen - alltid gøy med gode løp!

I går lørdag var det langdistanse i et terreng med mange stier og veier, og tilsvarende mye ekkel undervegitasjon med stikkende bjørnebærkratt og annet graps. Både Borger og Emil fikk se at det er et stykke opp til de beste og endte på 54. og 56. plass.

Her er løypa fra langdistansen

På fredagens sprintstafett løp både Emil og Borger gode etapper på hhv Norges 2. og 3. lag.