Nyheter

En skulder ut av ledd for tredje gang på seks måneder gjør at Tim ikke kan løpe i skogen for tiden. Han ligger imidlertid ikke på latsiden av den grunn.  Denne helgen deltar han i Antwerpen Sprint Meeting i Belgia med sterk internasjonal deltakelse.

05.09.2015
- leifstormer

I helgen skulle klubbene i Akershus og Oslo O krets avgjøre hvem som var best, og igjen markerte Fossum seg som en klubb å regne med. Lørdag var det KM lang (Trimtexcup 13 - 16 år) og Gromløpet. Søndag KM stafett.

31.08.2015
- Julie, Peter, Åsne, Harald og Bent

Lørdag 22.august  var det duket for NM Ultralang på Eggemoen på Ringerike. Som alltid var det gode Fossum-prestasjoner, ..........

Ringerike 2 dagers hadde også flere Fossumdeltagere og gode prestasjoner.

23.08.2015
- Ragnhild Hjermstad

Under sprint-finalen i den skotske kystbyen Forres løp Tim Robertson inn til en veldig sterk 20.plass.

03.08.2015

Årets nybakte junior-verdensmester, Tim Robertson, er nå i Skottland og løper senior-VM for New Zealand. Under dagens kvalifisering løp han nærmest feilfritt og kom inn til en 7.-plass i sitt heat. Finalen går på søndag og i morgen er det sprint-stafett.

31.07.2015

O-Ringen 2015 ble avholdt i Borås, ca. én time øst for Gøteborg. Fossum stilte med 30 løpere i ulike klasser. Det var god stemning på arena, i skogen og ikke minst på campingen hvor de fleste Fossum’erne holdt til.

26.07.2015
- Elias

Det er kanskje ikke en nyhet lenger, men definitivt verdt å nevne: Da uttaket til senior-VM var klart etter VM-testløpene i starten av juli fant vi en Fossum-løper på oversikten.

20.07.2015

De to største klassene (så langt..) er D10-12 med 17 påmeldte! og H15 Fellesstart.

Se PM i Eventor - ta en ekstra titt hvis du skal løpe fellesstart.

O-gruppa spanderer pølser, vaffel, kaffe og saft på Nygård!

Vi sees :)

16.07.2015
- Magnhild T. Mølnvik

Tradisjonen tro var det spurtkonkurranse hver dag på årets klubbtur. Det stilte 71 fossumere i klassene fra N-åpen til H80, og alle deltok i spurtkonkurransen.

15.07.2015

Da har en herlig klubbtur til Sørlandsgaloppen kommet til en slutt. Det har vært mange gode resultater, sosiale tilstelninger arrangert av vår nye tur-general Knut Jostein Sætnan, og spennende junior-VM konkurranser.