Laget til junior-VM, som i år for aller første gang går i Norge, er tatt ut. Sigrid Alexandersen er en av seks jenter som er på laget. Blant gutta er Oskar Størmer 1. reserve og Elias Mølnvik 2. reserve.

Gunvor Hov Høydal mottak Kristian Hallands pokal ogTerje Melsom fikk FIFs hederstegn for sin innsat med Tur-O.

24.05.2015

Fossum IF er 100 år i 2018 og klubbens største jubileumsarrangement ser ut til å bli Norsk O-Festival med 7000 starter og arenaer på Løvenskioldbanen og på Fornebu.

23.05.2015

I nydelig sol med litt kald vind gikk Fossumløpet av stabelen med over 500 løpere. Løpet er i ferd å bli etablert. Løpssjef Morten Heir inviterte og Ivar Mølnvik hadde laget løypene. Wyllerløypa var åstedet.

15.05.2015
- Bent Kverme

Konkurransen om spurttrøya var stor med 103 påmeldte Fossumere i dagens Fossumløp.

14.05.2015

Et av årets store høydepunkter, 10mila, gikk denne helgen av stabelen i skogene rundt Arlanda Lufthavn. Fra Fossum stilte vi med en stor delegasjon: en rekke dyktige ledere,  1 damelag, 2 herrelag og hele 6 ungdomslag!

12.05.2015
- Borger Melsom

Fossum stilte med hele 6 ungdomslag, 1 damelag og 2 herrelag. Gutta løp på morgenkvisten inn til hhv fantastisk 26.plass og imponerende 114.plass av 316 lag.

Vel gjennomført til alle!

Vi gleder oss til å lese artiklene fra de "reisende journalister" :)

10.05.2015
- magntm

Erling rapporterer fra TIO-mila: :Ifølge speaker løp Fossums damer langt fremme på første etappe "euforisk efter ungdomskavlen".

10.05.2015
- magntm

Fossum stilte med 3 lag på 15-stafett lørdag 2. mai. Første laget tok en flott 2.plass rett etter Nydalens første lag. Se omtale på Fossum Elite