Salg av O-utstyr

Klubbtøy, o-utstyr og rabattavtaler

Klubbtøy skaper samhold og klubbfølelse!  Derfor håper vi å se flest mulig i Fossum-tøy på o-løp og trening. Trimtex leverer klubbtøyet vårt, og vi har også rabattavtaler med SportImport og Runes O-utstyr når det gjelder o-sko og annet o-utstyr.

Her er en oversikt over våre avtaler:

 

Klubbtøy fra Trimtex og øvrig Trimtex treningstøy

Vi har en stor kolleksjon med spesialdesignet Fossum-tøy fra Trimtex til både fritid, trening og konkurranser.  For å samle opp et visst produksjonsvolum er det bestilling 2-3 ganger i året i Trimtex sin nettbutikk. Dette skjer vanligvis i januar med levering til sesongstart, og i starten av mai med levering rett før sommerferien. Informasjon om dette legges ut på o-gruppas nettside og facebook-gruppe.

I tillegg er det også 2-3 salgskvelder på klubbhuset. Dette foregår i forbindelse med de første treningene på våren og retter seg hovedsakelig mot de yngste som akkurat har startet med orientering.

Det er også mulig å komme innom administrasjonen på klubbhuset i deres åpningstid å kjøpe fra det vi har på lager.

Her er link til Fossum-kolleksjonen i Trimtex sin nettbutikk: http://trimtex.no/no/fossum-if-orientering/

Du kan når som helst handle i Trimtex sin nettbutikk og få 25% rabatt på standard Trimtex varer. For å få dette, eller om du skal handle klubbtøy, må du registrere deg og legge inn teamkoden fossum2017:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/fossum-if-orientering/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.  Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  1. Når du har logget på så finner du et felt som heter Teamkode. Her skriver du inn fossum2017. Du har nå tilgang til alt Fossum-tøy med priser i nettbutikken. I tillegg har du gjennom Fossum-avtalen 25% rabatt på alle øvrige varer i nettbutikken.  De som har logget på og handlet klubbtøy i nettbutikken tidligere trenger muligens ikke å taste inn Teamkode denne gang.
  2. Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

 

Øvrig o-utstyr (kompass, sko, etc.)

Trimtex har sluttet å føre øvrig o-utstyr og har overført denne delen av avtalen til Runes o-utstyr. Her får vi 25% rabatt på alt i nettbutikken ved å legge inn rabattkoden fif2023 før du betaler.

Nettbutikken finner du på:  https://www.outstyr.no/

 

VJ o-sko og SWENOR hodelykter kan også handles hos SportImport til rabatterte priser.  SportImport er importør av alt av VJ og Sarva sko samt SWENOR Lightning hodelykter.

Vi har klubbpris 1300,- for VJ Bold, Irock, Falcon og Integrator.

Swenor Hodelykter har følgende klubbpriser:

Swenor Lightning F1 v3                                        4.000,- pr. stk. (veil.:  6.000,-)

Swenor Lightning F2 v2                                         2.800,- pr. stk .(veil.: 4.000,-)

Swenor batterivest                                                    200,- pr. stk.  (veil.:   250,-)

Ler mer om lyktene her: http://lightning.swenor.com

For å bestille så sender du en e-post til jon@sportimport-as.no

 

Ytterligere nformasjon/rådgivning om kjøp av Fossums o-løpsutstyr får du ved å henvende deg til Lucie Størmer på telefon 412 77 001 eller stormer.lucie@gmail.com.

 

Kalender

April
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket