Fossum Orientering, en av Norges største og mest aktive orienteringsgrupper.

Nyheter

Tim Robertson viste igjen hvilket fantastisk sprint talent han er og løp inn til en 7. plass på dagens EM-sprint i tsjekkiske Jeseník.

22.05.2016
- leifst

Nesten 100 Fossumere satte sist helg kursen mot Falun og 10mila.  Det ble en fantastisk helg med spenning, dramatikk og Fossumlag som var med på å prege alle tre stafettene.

17.05.2016
- oskarstørmer

Ingrid K. Gylterud og Åsne Holo var raskest av jentene og Erik H. Bjørnstad raskest av gutta.

Det blir Ingrid som får trøya siden Åsne har vunnet konkurransen tidligere.

I veteranklassen var det Åse Norrud og Morten Ranem som var suverene.

Gratulerer!

16.05.2016
- magntm

Som følge av frafall på Fossum 2 er det nå bare en junior igjen på juniorveteranlaget. Med reserve på plass steg gjennomsnittsalderen fra ca. 42 til ca. 46 år. Her er lagoppstillingen:

12.05.2016
- Arild

Dette er i utgangspunktet skrevet for 13-16, men det inneholder mye annen relevant informasjon for alle. Merk oppmøtested!!! Det er Fossum klubbhus kl. 0745 fredag morgen, bussen går 0800. Det blir to busser, en for ungdommene, og en for resten.

11.05.2016
- Stein

Veteranlagets løpere er nå tatt ut. Med to juniorer på laget blir det faktisk et juniorveteranlag med gjennomsnittsalder på ca. 42 år. Lagoppstillingen er imidlertid ennå ikke helt klar så den blir lagt ut senere. Her er de utvalgte:

10.05.2016
- Arild

Helgens sprint-NM ble en vanvittig suksess for Fossums løpere. I lørdagens individuelle konkurranse hadde vi 20 løpere til start i kvalifiseringen.  13 nådde finalen og 6 tok medalje, herav to gull.  Sjelden har noen klubb tatt flere medaljer!

10.05.2016
- leifst

Det var mye bra Fossum-løping i gårsdagens løpstest for juniorene, så det lover bra for helgens sprint-NM-øvelser :-)

Lørdag er det individuelt med kvalifisering og finale, og søndag er det stafett.

06.05.2016
- leifst

Dette er som o-løp skal være! Fint vær (vårens beste dag), kort til samlingsplass, masse godt i kiosken (sveler!), fine løyper (selv om det ble litt bushing) og gode resultater!

05.05.2016
- Stein

I gårsdagens sprint under World Cup runden i Polen løp Tim Robertson inn til en fantastisk 5. plass.