Fossumløpet 2015

I nydelig sol med litt kald vind gikk Fossumløpet av stabelen med over 500 løpere. Løpet er i ferd å bli etablert. Løpssjef Morten Heir inviterte og Ivar Mølnvik hadde laget løypene. Wyllerløypa var åstedet.

2015-05-15
Bent Kverme

Løypene var laget for å utfordre o-teknikken så noe bomming ble det i detaljrik skråli, men like blide var o-løperene.

Gledeligst var det med alle rekruttene i N-åpen. Det myldret av dem. Bli med på neste løp også!

Det ble mange topp tre plasseringer av de unge Fossumløperne. På førsteplass kom Sifne Holo (D10), Johanne Rognerud Bøe (D11-12) og Elias Mølnvik (H19-20), på andre fulgte Marielle Michelsen (D11-12N), Victoria Hæstad Bjørnstad (D15-15), Alexander Hernes (H10), Håvard Irgens (H19-20), Sigrid Alexandersen (D19-20), Leif Størmer (H21)på tredjeplasser kom Shannon Bruvold Dinneen (D11-12N), Ingvild Kvålsgard (D15-16), Ingvild Berner Myhre (D10), Terjei Holo (H17-18), Gunvor Hov Høydal (D21), Mari Brende (D11-12).

De fleste voksne var arrangører denne dagen og får herje på toppen av listene på neste løp,