Ivar O-løpet: Fossum nr. 2 i ungdomskonkurransen

Lørdagens o-løp ble arrangert av Tyrving i Vestmarka. Etter en formidabel mobilisering av løpere de siste dagene ble vi i år igjen nr. 2 og innkasserte 10.000 kr i Ivar-O-løpet.

2015-06-21
Stein H. Hagen

Lørdagens o-løp ble arrangert av Tyrving i Vestmarka. Det var fine løyper med relativt krevende orientering, flott vær (årets beste?) og sterk Fossum-innsats. Vi var en stor kontingent, hele 66 Fossum-løpere stilte til start, noe som utgjorde 22% av antall deltakere. Vi fikk markert oss!

Ivar O-løpet har innlagt ungdomskonkurranse med pengepremier. I fjor ble vi nummer to, og var spente på plasseringen i år. Alle løpere som er 16 år og yngre teller med i konkurransen. Etter en formidabel mobilisering av løpere de siste dagene ble vi i år igjen nr. 2 og innkasserte 10.000 kr. Det kommer godt med!

Det var kanskje det man kan kalle halvhardt terreng, men innspurten slo det meste. Det var den hardeste innspurten på lang tid, det merkes nå i kveld for noen av oss…

Resultatmessig ble det mange sterke plasseringer. 1. plasser til Kjell E. i H80, Cecilie K. i D17C, Harald B. i H40 og Silje M. i D13-16C. 2. plasser ble det til Ingvild M. i D10, Gerd R. i D17C, Johanne B. i D11-12, Victoria B. i D15-16 og Thorbjørn B-H i H40. 3. plasser ble det til Audun B. i H17-18, Tale T. i D17C, Øystein H. i H50 og Einar M. i H15-16. Aldersmessig spenner disse fra de yngste til de eldste, og på alle nivåer.

Da er det bare å forberede seg til løp i Fet i morgen!