Emil 1.-reserve til sprinten under VM i Skotland

Det er kanskje ikke en nyhet lenger, men definitivt verdt å nevne: Da uttaket til senior-VM var klart etter VM-testløpene i starten av juli fant vi en Fossum-løper på oversikten.

2015-07-20
leifstormer

Emil Ahlbäck har levert gode sprintløp i hele år og ble belønnet med reserve-plass på VM-laget.  Emil som for to år siden var to sekunder (!) fra å komme med til junior-VM var denne gang neppe mer enn 10 sekunder unna i VM-test sprinten i Vikersund den 2. juli. På en måte er det selvsagt bittert å være så nær og ikke komme med, men på den annen side har Emil hevet seg mer enn både han selv og vi kunne regne med, og han er strålende fornøyd med sprint-innsatsen i vår.

Bare hør her:  7. plass under NC-sprinten på Kolbotn i april, 3.-plass og beste norske (!) under NM-sprint i Tønsberg i slutten av mai, 1.-plass på NC-sprinten under O-festivalen, og 5. plass under VM-test sprinten i Vikersund i starten av juli.  I tillegg fikk Emil løpe sprint og sprint-stafett for Norge under World-cup runden i Halden og Lysekil i starten av juni.  Også her tok han godt vare på sjansen han fikk og løp gode løp.

Emil er sammen med Gunvor Hov Høydal, Borger Melsom og Sindre Rønning i vårt Prosjekt VM-2016.  Målet for prosjektet er Fossumløpere på startstreken under VM i Sverige i 2016 - og vi må vel kunne si at vi er i rute!